Zestawy obiadowe w promocyjnej cenie obowiązują 16 i 17 listopada
MENU I - 49,00 zł
Rosół z makaronem
Kotlet schabowy panierowany w grzankach podany z ziemniakami i młodą zasmażaną kapustą
Ciasto własnego wypieku
MENU II - 59,00 zł
Krem z dyni z prażonym słonecznikiem
Kurczak w sosie winnym z pieczarkami podany ze szpinakowym gnocchi i brokułami
Ciasto własnego wypieku
MENU III - 59,00 zł
Zabielany barszcz czerwony z purée ziemniaczanym
Sznycel po szwajcarsku podany z łódeczkami ziemniaczanymi i surówką
Ciasto własnego wypieku
Zestawy obiadowe serwowane są w godz. 13.00 - 17.00
Dodatkowo Szef Kuchni poleca:
Burger classic z wołowiną, bekonem, czerwoną cebulą, pomidorem, piklami z ogórka i zieloną sałatą, podany z talarkami Patal’s
55,00 zł
Beza Pavlova z owocami
19,00 zł